• In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

Informatieavond

Informatieavond

Kies de juiste school voor uw kind  
Wordt uw kind bijna 4 jaar? Dan bent u waarschijnlijk al aan het nadenken over de basisschool. Het kiezen van de juiste school voor uw kind kan erg lastig zijn. Welk onderwijs past bij uw kind, en waar voelt het zich thuis? Voor alle ouders in Jirnsum en omgeving die bezig zijn met de schoolkeuze, organiseert de Sint Radboudschool op 2 maart een informatieavond.  

Wat kunt u deze avond verwachten?  
Op de informatieavond zal directeur Anneke Bosma vertellen over de onderwijsvisie en de normen en waarden van de Sint Radboudschool. Vervolgens kunt u in alle klassen een kijkje nemen. Uiteraard is er ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. De informatieavond is van 19.30 tot 21.00 uur, opgeven is niet nodig.  

Nieuwe ouders  
Anne-Lynn van der Veen zit sinds kort in groep 1 van de Sint Radboudschool en voelde zich er snel thuis, vertellen haar ouders. “De persoonlijke benadering, betrokkenheid en de veilige sfeer in de school sprongen er voor ons echt uit. Ook de kleur van de school, met aandacht voor de groei van het ‘hele kind’ en samen het leven vieren heeft voor ons een stukje meerwaarde.” Dillan en Suzan Niemarkt werden in december 4 jaar en gaan ook naar deze school. “Ze vinden het erg leuk”, zeggen hun ouders. Zij gingen beide als kind ook naar de Sint Radboudschool. “De school is dus voor ons bekend. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en ook de gemoedelijke sfeer vinden we erg prettig.”  

Open Ochtenden  
Naast de informatieavond is er elke eerste dinsdag van de maand een inloopochtend. Ouders en hun kind(eren) zijn dan meer dan welkom om de sfeer te komen proeven in de klassen. Opgeven voor de inloopochtend is niet nodig, u kunt gewoon tussen 8.15 en 11.00 uur binnenlopen, er is altijd iemand aanwezig om u te begeleiden. Mocht de dinsdagochtend u niet passen dan kunt u natuurlijk op een ander moment komen kijken. Wilt u dat, of wilt u sowieso graag een persoonlijk gesprek met de directeur, stuur dan een mailtje naar directie@radboudjirnsum.nl of bel 0566 601242 en vraag naar Anneke Bosma.  

De informatieavond voor nieuwe ouders is op maandagavond 2 maart van 19.30 tot 21.00 uur. De eerstvolgende open ochtend is op 3 maart. Van harte welkom!    

 

<< terug naar overzicht
Sint Radboud     Dekamastrjitte 2-B, 9011 WE Jirnsum     t 0566 - 60 12 42     directie@radboudjirnsum.nl