• In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

Schoolreisje groep 3 en 4/5

Schoolreisje groep 3 en 4/5

Dit schooljaar zijn de leerlingen van groep 4/5 al vroeg i het schooljaar op schoolreisje gegaan. We hebben dit eerder georganiseerd omdat dit fijn is voor de groepsvorming en het is aan het begin van het schooljaar nog lekker rustig in de parken. We hebben een fantastische dag gehad!  

Jesca: “We gingen naar Dinoland en toen we er waren gingen we als eerste naar het lasergamen. Daar mocht je in een groepje spelen en toen gingen wij naar het lab en daarna gingen wij eten toen gingen wij naar monkey town”. 

Anouk: “We zijn naar Dinoland geweest. In het lab gingen we goud zoeken dat vond ik leuk. Daar waren goud steentjes ik had er heel veel. In een grote waterbak met zand kon je met een zeef het goud vinden”. 

Ids: “We zijn met de klas in Dinoland geweest. Naast de dino's was er ook een hoogteparcours. Het was super leuk en het moeilijkste was de brug met losse touwen. Daar was ik bijna af gevallen. Ook hebben we nog gespeeld in de speeltuin en edelstenen gezocht”. 

Schoolreisje 
Veiligheid voorop,  
Gezelligheid achterin! 

Ook groep 3 is al op schoolreisje geweest!  Groep 3 heeft een geslaagd schoolreisje gehad naar de Naturij in Drachten. Toen we aankwamen hebben we direct een ritje gemaakt met de ponykar. Na het ritje zijn we door het reptielenhuis gelopen met echte slangen en insecten! In het speelbos hebben we lekker gespeeld en fruit gegeten. Daarna zijn hebben we een Kikkerpad gelopen, waarin allemaal weetjes over kikkers en padden voor bij kwamen. Ook hebben we gespeeld in de Speelhal en tussendoor hebben we lekker patat gegeten.                
's Middags hebben we de dieren in het park gevoerd en gespeeld in de speeltuinen. De kinderen kwamen moe, maar voldaan weer lekker terug op school. Het was een topdag!! We hebben het er in de groepen nog regelmatig over. Binnenkort gaan ook de groepen 1 & 2 op avontuur.  

Onze open ochtend is elke 1e dinsdag van de maand 
van 8.15 tot 11.00 uur. Welkom!  

<< terug naar overzicht
Sint Radboud     Dekamastrjitte 2-B, 9011 WE Jirnsum     t 0566 - 60 12 42     directie@radboudjirnsum.nl