• In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

Afstand maar toch dichtbij....

Afstand maar toch dichtbij....

Het blijft een bijzondere tijd, heftig en onwerkelijk.  
Ik hoop allereerst dat het goed gaat met iedereen en ook met uw naasten in uw omgeving.  
Achter de schermen en vanuit huis is ons team van KBS Sint Radboud hard aan het werk. We hebben dagelijks contact met elkaar en proberen zo veel mogelijk contact te houden met de leerlingen en ouders. De leerkrachten willen een zo goed mogelijke steun zijn.  Elke maandag, woensdag en vrijdag beginnen wij met een online teamvergadering de dag.  

Onze leerlingen krijgen elke vrijdag een werktaak voor de komende week. De kleuters krijgen dagelijks een filmpje van juf Anna die bv een spelletje doet of een prentenboek voorleest. Ook krijgen de kleuters wekelijks leuke werkbladen en links doorgestuurd om spelenderwijs te leren.  

De leerkrachten van alle groepen zitten elke dag klaar om vragen van ouders en de kinderen te beantwoorden. Dat kan telefonisch via social schools of mail. Ook proberen we alle kinderen in ieder geval 1 keer in de week telefonisch te spreken. Ook de kleuters bellen of face-timen wekelijks met juf: superleuk! 

Onze groepen 6/7/8 beginnen elke dag 9.00 uur online om de dag, samen met juf, door te spreken en eventuele vragen beantwoorden. Juf en de klas hebben dus dagelijks live contact. 
De kinderen hebben van juf een link gekregen in de mail: als ze daarop klikken komen ze automatisch in de online bijeenkomst. 

Iedereen doet zijn uiterste best, daarvoor een groot compliment, maar wat voorop staat is het welbevinden van onze leerlingen. Alle werktaken zijn een richtlijn om er enigszins ritme in te houden. Lukt het schoolwerk een dagje niet dan gewoon de volgende dag met frisse moed opnieuw proberen. Heb het vooral fijn met elkaar in deze bizarre tijd, pas goed op elkaar!  
  

<< terug naar overzicht
Sint Radboud     Dekamastrjitte 2-B, 9011 WE Jirnsum     t 0566 - 60 12 42     directie@radboudjirnsum.nl