• In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

Afscheid groep 8

Afscheid groep 8

Afscheid van Groep 8 KBS Sint Radboud Jirnsum

Het einde van het schooljaar betekent ook dat er leerlingen zijn die onze school gaan verlaten, zij gaan na de zomervakantie naar de middelbare school om daar verder te werken aan hun toekomst. In het kort hebben zij opgeschreven wat zij zo fijn vonden aan de Radboudschool en wat zij gaan missen.

Tygo: Het leukste van school vind ik gym en het helpen met de computers. Ik ga de juffen missen.

Kiana: Wat ik van school vind, ik vind het een fijne school omdat het rustig is en leuke kinderen en juffen. Jammer dat ik wegga!

Brecht: Het leukste aan mijn basisschooltijd was het schoolkamp vorig jaar. Het kamp was heel gezellig en we deden vaak Levend Stratego in het bos en op het terrein. Ik ga de juffen en groep 7 heel erg missen.

Jorinde: Ik vond kamp heel erg leuk en in groep 5 gingen we een keer poolstokspringen en dat was ook erg leuk. Ik ga alle vrije tijd en alle juffen heel erg missen.

Iris: Ik vond alles leuk, maar vooral de vriendelijkheid en de sfeer in de klas, het was zo gezellig. Ik ga de juffen wel missen, ze hebben mij zo goed geholpen de afgelopen 8 jaar.

Isa: Ik vond gym erg leuk. Ook kamp en de musicals vond ik erg leuk. Ik ga erg veel missen zoals de juffen en mijn klas. Ik vond het hier erg leuk.

Colin: Ik vond kamp erg leuk en de musicals en gym. Wat ik het meest ga missen is dat ik mensen ken, want straks ken ik niemand en dat is niet leuk Ik vind het ook stom dat ik naar nieuwe klassen moet, met nieuwe docenten.

Jelmer: Ik vond de sfeer in de klas heel erg leuk en gym vond ik ook heel erg leuk. Wat ik het meest ga missen dat zijn de juffen, de kinderen en de sfeer vooral.

Lieve groep 8-ers, wij wensen jullie allemaal heel veel plezier op jullie nieuwe school, jullie zijn er helemaal klaar voor!
Weet dat jullie altijd welkom zijn voor een praatje, je rapport laten zien of een kopje thee. 

Team KBS Sint Radboud 

<< terug naar overzicht
Sint Radboud     Dekamastrjitte 2-B, 9011 WE Jirnsum     t 0566 - 60 12 42     directie@radboudjirnsum.nl