• In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

In verband met het Coronavirus vervallen tijdelijk onze open ochtenden.

Een ouder aan het woord

Wat is het elke ochtend fijn dat onze kinderen met plezier naar school fietsen. Onze twee jongsten zitten alweer in de bovenbouw, de twee oudsten zijn inmiddels goed voorbereid naar de middelbare school vertrokken. In al die jaren zijn lesmethoden gemoderniseerd, is het team veranderd en de school verhuisd. 

Maar wat alle jaren is gebleven en wat we ook zo mooi vinden aan de Sint Radboud, is de manier waarop de kinderen op school met elkaar omgaan. Niet alleen in de eigen klas, maar met alle kinderen van de school. Hoe ze elkaar helpen, hoe ze elkaar respecteren en hoe ze er met elkaar een feest van maken.                 

Het enthousiasme van het team en de kinderen maakt het ook leuk om zelf actief te zijn voor de Sint Radboud. Helpen met een activiteit op school, als begeleider tijdens een uitje of als gastheer tijdens een activiteit op de boerderij. Door de deelname aan diverse commissies ervaren we niet alleen de goede sfeer van dichtbij, maar hebben we ook mee mogen denken over ontwikkelingen op school. 

Helaas is het door de corona-epidemie niet altijd mogelijk om bijzondere momenten samen te vieren op de manier waarop we dat gewend zijn. Maar we hebben er vertrouwen in dat het team er ook in deze tijd voor zorgt dat onze kinderen niet alleen naar school gaan om te leren, maar ook om met elkaar leuke dingen te doen. Door de foto’s en filmpjes die we ontvangen van de juf krijgen we toch wat mee van de gezelligheid in de klas. 

En wat is het elke middag weer fijn dat onze kinderen vrolijk uit school komen!  

Fred en Jessica, heit en mem van Afke, Jaring, Melle en Johan 

<< terug naar overzicht
Sint Radboud     Dekamastrjitte 2-B, 9011 WE Jirnsum     t 0566 - 60 12 42     directie@radboudjirnsum.nl